Foto: AFP/Scanpix

Lielbritānijas prinča Viljama sieva Ketrīna ceturtdien izrakstīta no slimnīcas, kur pēdējās dienās atradās grūtniecības izraisītu nelabumu dēļ, vēsta raidsabiedrība BBC.

Ketrīna, sava vīra Viljama klātbūtnē un ar dzeltenu ziedu pušķi rokās ceturtdien iznāca no Londonas Karaļa Edvarda VII slimnīcas un uzsmaidīja reportieriem, stāsta BBC. Seintdžeimsas pils informē, ka Ketrīna ir devusies atpūsties uz Kensingtonas pili.

Ketrīnas grūtniecības ir mazāk par 12 nedēļām ilga, bet viņas pirmais bērns būs trešā persona rindā uz troni, turklāt neatkarīgi no bērna dzimuma. Šonedēļ Lielbritānijā mainīti troņa mantošanas noteikumus, izbeidzot sieviešu diskrimināciju, norāda BBC.

“Delfi”, atsaucoties uz aģetūru BNS, jau vēstīja, ka Ketrīna slimnīcā tika nogādāta pirmdien, un kopš tā laika paparaci pūļi dežurēja pie slimnīcas, lai nofotografētu princi Viljamu, kad viņš ierodas apmeklēt sievu vai dodas prom no slimnīcas.

Sentdžeimsa pils pirmdien oficiāli apstiprināja, ka Ketrīna gaida mazuli, piebilstot, ka Ketrīnas grūtniecība ir "ļoti agrīnā stadijā".

Princis Viljams, kurš ir nākamais rindā uz Lielbritānijas troni pēc sava tēva prinča Čārlza, un Ketrīna Midltone, kas pašlaik abi ir 30 gadu veci, apprecējās pagājušā gada aprīlī. Pēdējā laikā aizvien biežāk izskanēja pieņēmumi, ka Ketrīna gaida bērnu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!