Foto: DELFI.lt
Klaipēdu satricinājis baiss noziegums – dēls, iespējams, nogalinājis savu māti un pēc nozieguma nogriezis tai galvu, atsaucoties uz laikrakstu "Klaipėda", otrdien vēsta portāls "Delfi.lt".

Visu aizvadīto nedēļas nogali policija meklējusi 27 gadus veco Aidu Pavlaviču, taču meklēšana nevainagojās panākumiem un vīrietis izsludināts starptautiskā meklēšanā.
Policija paziņojusi, ka meklētais ir ļoti bīstams un viņa rīcību nav iespējams paredzēt. Visas Klaipēdas policijas ekipāžas ir informētas par meklēto un policija aicina iedzīvotājus nekādā gadījumā nemēģināt kontaktēties ar meklējamo vai censties viņu aizturēt.

Likumsargi pieļauj, ka vīrietis var mēģināt aizmukt no Lietuvas, izmantojot autostopu. Viņš varētu doties uz Vāciju vai Angliju, pieļauj policija. Anglijā vīrietis kādu laiku dzīvojis.

Traģiskā slepkavība Klaipēdā kādā dzīvoklī notikusi ceturtdien vakarā vai naktī uz piektdienu. Piektdien 48 gadus vecā Judīte Pavlaviča neieradās darbā frizētavā un neatbildēja arī uz telefona zvaniem. Kolēģi atminējās, ka pie sievietes ceturtdien uz darbu atnācis dēls un viņi abi kopā devušies mājup.

Sievietes līgavainis, kurš dzīvo Anglijā, nav varējis piektdien viņu sazvanīt, tāpēc lūdzis savu māsu līgavu apciemot. Kad topošā vīra māsa ieradās pie Pavlavičas dzīvoklī, sieviete nevēra vaļā durvis, tāpēc izsaukti ugunsdzēsēji.

Dzīvokļa vannasistabā tika atrasts sievietes līķis, kuram nebija galvas. No dzīvokļa bija pazudis dators, mobilais telefons un saderināšanās gredzens. Uzreiz pēc notikušā policija aizdomās par pastrādāto turēja Pavlaviču. Ātri vien policija izplatīja meklējamā fotoattēlu.

Pavlavičs jau kopš pusaudža gadiem dzīvojis klaidoņa dzīvi, un viņa māte ļoti pārdzīvojusi dēla dzīvesveidu. Sievietes pārējie divi dēli strādājot un dzīvojot ārzemes. Pavlaviču vēl šogad augustā aizturēja par veikala apzagšanu Berlīnē. No 30.augusta līdz 17.novembrim vīrietis sēdēja vietējā cietumā, bet vēlāk tika izraidīts uz Lietuvu.

Policija informē, ka vīrietim ir trīsstūra formas tetovējums uz kreisā vaiga zem acs. Vēl uz sejas vīrietim ir uztetovēti burti AROK un asara. Policija pieļauj, ka uzreiz pēc slepkavības vīrietis uztetovējis vēl vienu tetovējumu.

Policija aicinājusi visus, kuriem ir ziņas par meklējamā atrašanās vietu, zvanīt Lietuvas policijai uz numuriem 112, 8-46-354112, 8-46-354040 vai 8-698-26710.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!