2004.gada olimpiskajām spēlēm, kas notiks Atēnās, ar pilnu sparu gatavojas arī Krētas salas prostitūtas, ceturtdien vēsta Grieķijas televīzija. Krētas salas prostitūtas paredz, ka 2004.gadā būs liels klientu pieplūdums, tāpēc jau laiku tam ir jāsagatavojas, lai visi justos labi.
Hēraklejas pilsētā paredzēts atvērt jaunu bordeli, kur klientiem pakalpojumi tiks sniegti īpaši labos apstākļos.

"Mēs gribam to izdarīt, lai varētu garantēt vīriešiem labu atpūtu greznos apstākļos," saka kāda prostitūta. "Līdz šim mēs nebijām labi organizētas kopīgā darbā. Taču tagad cenšamies iegūt vajadzīgās atļaujas, lai atvērtu pienācīgu bordeli."

Grieķijā organizētas prieka mājas vai arī speciāli "sarkano lukturu rajoni" nav populāri. Prostitūtas parasti strādā mazās mājās vai arī tiek izsauktas pa telefonu uz privātiem mājokļiem.

Grieķijas televīzija arī vēsta, ka par senākās profesijas pārstāvju pakalpojumiem klientiem vidēji nāksies šķirties no 60 līdz 150 eiro (Ls 35 līdz 90).

Tomēr prostitūtām Hēraklejā varētu būt viena "maza" problēma - ārzemju vīriešu trūkums, jo pilsētā Olimpiādes laikā notiks futbola turnīrs... sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!