Dīvainie apļi, kas pēkšņi parādījušies kādā labības laukā Krievijā, samulsinājuši vietējos zemniekus, kuri ir pārliecināti, ka labības laukā nolaidies citplanētiešu lidaparāts.
Krievijas televīzijas sabiedrības informēja, ka kāds Stavropoles apgabala ciema zemnieks vietējām varas iestādēm sūdzējies par pastrādāto "vandālisma aktu", jo citplanētieši izpostījuši viņa miežu lauku.

Apskatot notikuma vietu, labības laukā tika konstatēti četri skaidri iezīmēti apļi - viens 20 metru diametrā centrā un ap to trīs apļi piecus līdz septiņus metrus diametrā.

Mieži bijuši "kā ar roku" noliekti pie zemes, turklāt pulksteņrādītāja virzienā.

Notikuma vietā ieradušies Stavropoles drošības dienestu pārstāvji un aizlieguši turpmāk izplatīt informāciju par mistiskajiem atradumiem labības laukā.

Amatpersonām neizdevās atrast nekādas radiācijas vai ķīmisko vielu pēdas, un iespēja, ka apļus labības laukā varētu būt radījuši cilvēki, ir izslēgta.

Aculiecinieki no kaimiņciemiem apgalvo, ka redzējuši labības laukā nolaižamies NLO.

Stavropoles drošības padomes sekretāra vietnieks Vasilijs Belčenko saka, ka tic zemnieku teiktajam.

"Aculiecinieki stāsta, ka nolaišanās bijusi ļoti strauja, bet pacelšanās notikusi vienā acumirklī," viņš teica. "Viss notika pāris sekundēs."

Savukārt televīzijas reportieri izteikuši varbūtību, ka citplanētieši ieradušies labības laukā, lai paņemtu augsnes paraugus, jo lielākā apļa centrā tika atrasta 20 centimetrus dziļa cilindriska bedre ar nogludinātām sienām.

Zemnieki joprojām brīnās, kāpēc citplanētiešiem ievajadzējusies viņu zeme.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!