Foto: LETA
Krievijas Ārkārtas situāciju ministrija neapstiprina Ukrainas mediju ziņoto, ka Ukrainas eksprezidenta Viktora Janukoviča jaunākais dēls būtu noslīcis Baikālā.

Ukrainas Ārlietu ministrija lūgusi Krieviju apstiprināt Viktora Janukoviča jaunākā nāvi.

Ministrijas pārstāvis norādīja, ka oficiālas informācijas pagaidām nav.

Ministrija ir vērsusies ar lūgumu pēc informācijas Krievijas tiesībsargājošajās iestādēs un sazinājusies ar Ukrainas konsulātu Novosibirskā, bet pagaidām saņemtas tikai pretrunīgas ziņas pa telefonu. Viņiem sacīts, ka bojāgājušais esot Krievijas pilsonis.

Sākotnēji ziņots, ka bojāgājušajam bijis tāds pats uzvārds kā Ukrainas eksprezidentam, bet pēcāk jau minēts pavisam cits uzvārds.

"Mirušo un bojāgājušo vidū noteikti nav cilvēka ar uzvārdu Janukovičs," saskaņā ar aģentūras TASS vēstīto paziņojis Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas Baikāla glābšanas dienesta preses pārstāvis.

Krievijas sniegtā informācija liecina, ka piektdien Baikālā zem ledus pakļuvusi automašīna "Volkswagen", kurā atradušies seši cilvēki.

Automašīnas vadītājs gājis bojā, bet pārējiem izdevies izglābties.

Raidorganizācijas BBC Ukrainas birojs ziņoja, ka mirušais ir kāds Viktors Davidovs. Vairāki Ukrainas mediji vēstīja, ka tas ir eksprezidenta dēls, kas tikai uzdevis sev citu uzvārdu.

Ukrainas mediji iepriekš ziņoja, ka Baikālā noslīcis Viktors Janukovičs jaunākais.

Tīmekļa ziņu vietne NBN vēstīja, ka par traģēdiju sociālajā tīklā paziņojis Janukoviča ģimenes draugs Mihails Pavļivs.

Arī Ukrainas deputāts partijas "Opozīcijas bloks" politiķis Nestors Šufričs, bijušā prezidenta Janukoviča sabiedrotais, paziņoja, ka Krievijā gājis bojā Janukoviča dēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!