Foto: Itar-Tass/Scanpix
Krievijas Sverdlovskas apgabalā, Talicas pilsētā kāds piedzēries ceļu policists izraisījis autoavāriju, kurā gājuši bojā divi cilvēki. Viens no bojāgājušajiem – agrāk tiesāts narkomāns, kurš pie stūres sēdies par spīti auto vadīšanas aizliegumam, ziņo "Itar Tass".

Ceļu policista vadītais "Ford Focus" sadurās ar VAZ -2105, kurā atradās četri cilvēki. Ceļu policists bija mašīnā viens pats, viņš nav pildījis dienesta pienākumus un bijis reibumā.

Avārijā gājuši bojā VAZ vadītājs un viens no pasažieriem, vēl divi pasažieri nogādāti slimnīcā. Savukārt iereibis policists nav guvis nopietnus ievainojumus.

VAZ vadītājs bijis agrāk tiesāts vīrietis, kurš narkotiku lietošanas dēļ bijis policijas uzskaitē, ar tiesas lēmumu viņam uz 22 mēnešiem bijusi liegtas auto vadīšanas tiesības, taču viņš vienalga sēdies pie svešā spēkrata stūres.

Vietējā policija par notikušo ierosinājusi krimināllietu. Pie disciplinārās atbildības sola saukt ne tikai pašu avārijas vaininieku, bet arī viņa priekšniekus. Visai pilsētas ceļu policijas pārvaldei izteikts rājiens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!