Foto: Publicitātes foto

Krievijas MMA cīkstonis Akmals Hožijevs ASV Klusā okeāna teritorijā Guamā strīda laikā par Covid-19 vakcināciju ar dzīvnieka kaulu nāvējoši nodūris ārstu, atsaucoties uz salu valsts medijiem, vēsta "The Moscow Times".

Hožijevs jau iepriekš sevi nodēvēja par "nevakcinēto slepkavu", kā arī soctīklos aktīvi iestājies par nevakcinēšanos.

Guamas policiju uz notikuma vietu izsaukusi kāda lieciniece, kura norādījusi, ka 27 vecais Hožijevs un 44 gadus vecais radiologs Mirans Ribati par Covid-19 vakcinēšanos sastrīdējušies pie pusdienu galda pēc atgriešanās no pludmales. Lai gan blakus esošās Hožijeva māte un māsa centušās cīkstoni nomierināt, viņš kliedzis, ka ārstam vairs neticot, žņaudzis viņu, kā arī vairākkārt sadūris ar kāda dzīvnieka kaulu no pusdienu pārpalikumiem.

Policisti joprojām asinīm klāto Hožijevu atraduši viņa dzīvoklī, bet mirušais ārsts uziets guļam asiņu peļķē tās pašas ēkas kāpņu telpā. Cīkstonis tūlītēji atzinies izdarītajā.

Uzbekistānā dzimušais cīkstonis iepriekš strādājis Sanktpēterburgas Pulkovas lidostā, bet tad pārcēlies uz Guamu, kur strādājis vietējā treniņzālē. Ribati savukārt bijis biežs zāles apmeklētājs. Klientiem un citiem kolēģiem izteikto draudu un agresīvās uzvedības dēļ viņš nesen no pienākumiem atbrīvots, vēsta medijs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!