DELFI izsludinātais 1. aprīļa joku konkurss ir noslēdzies. Uzvarētājus noteica paši DELFI lasītāji, balsojot par labāko 1. aprīļa joku komentāros zem raksta par konkursu.
Kā to pamanīja daudzi lasītāji, aktīvākais joku radītājs bija Mulders, kurš viens pats bija iesniedzis milzum daudz joku.

Apkopojot rezultātus, tas ir - atmetot komentārus, kuros nebija iesūtīts joks, kā arī ražīgā Muldera komentārus uztverot kā viena autora darbus, par 5 veiksmīgākajiem tika atzīti:

  1. Misters RŪ, mrroo@one.lv. Viņa iesūtītais aprīļa joks sākās ar: “Kāds ir redzējis kā izskatās viņa dibens? Varbūt ir daži, kas ar īpašu prieku aplūko savu dibenu spogulī..”
  2. Mulders (e-pasta adrese nav norādīta!). Joks: “1ajaa apriilii... njemam fairy pudeli (tukshu) izskalojam kaartiigi un piepildaam to ar kaadu shkjidrumu dzeramu - der jebkura limonaade.”
  3. draugs, draugels@yahoo.com. Joks: “No LMT mājas lapas var nosūtīt īsziņas un kā sūtītājs parādas www.lmt.lv.”
  4. Kuudiitaaja, Kuudiitaaja@navigators.lv . “Pagājušā gada 1. aprīlī bistro "LIDO" notika tāds interesants pasākumiņš ar atrakcijām, konkursiņiem, kā arī dejām (ne slēgtais vakars).”
  5. ddff(e-pasta adrese nav norādīta!). 28.03.2001 13:41 Kopaa sasietas preteeju dziivoklju durvijas, kas veras uz iekshu un sinhrons zvans pie abaam. Darbiibu nereti pavada sirsniigas sarunas

Uzvarētājus lūdzam rakstīt uz e-pasta adresi redakcija@delfi.lv un norādīt savas koordinātes (vārdu, telefona numuru un adresi), lai varētu saņemt solītās balvas.

Paldies visiem, kas piedalījās konkursā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!