Francijas prezidents Nikolā Sarkozī gatavojas šķirties no savas sievas Sesīlijas un pāris jau kādu laiku dzīvojot šķirti, piektdien ziņo Francijas laikraksts "L'Est Republicain".
Francijas prezidenta pārstāvis piektdien atteicās komentēt laikrakstu ziņas.

Šveices laikraksti šonedēļ ziņoja, ka Sesīlija vairs nedzīvo Parīzē, bet vairākas dienas pavadījusi Ženēvā un pēc tam devusies uz Londonu.

"L'Est Republicain" apgalvo, ka pāris nedzīvo kopā kopš 14.jūlija. Šajā dienā vērīgi televīzijas skatītāji pamanīja, ka Bastīlijas dienas parādē Sarkozī mēģina satvert savas sievas roku, bet viņa atsakās sadoties rokās.

Baumas par Francijas pirmā pāra šķiršanos virmo jau kādu laiku, un Sarkozī pēdējās oficiālās vizītēs sieva nav pavadījusi.

Sarkozī Sesīliju pirmo reizi satika 1984.gadā, kad viņš bija Parīzes piepilsētas Noijī mērs un vadīja viņas laulības ar televīzijas producentu Žaku Martēnu.

Viņi salaulājās 12 gadus vēlāk, kad abi bija šķīrušies un katram bija pa diviem bērniem. 1997.gadā Sarkozī pārim piedzima kopīgs dēls Luī.

Jau Sarkozī prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā parādījās baumas par nesaskaņām pāra attiecībās, jo Sesīlija tikpat kā nepiedalījās vēlēšanu kampaņas pasākumos.

Pēc Sarkozī uzvaras vēlēšanās viņa arī nepārvācās uz Elizeja pili, paliekot dzīvot pāra dzīvoklī Noijī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!