Foto: Kadrs no video
Latvietis vegānu festivālā Lielbritānijā saniknojis festivāla apmeklētājus, ēdot neapstrādātu gaļu, vēsta portāls "metro.co.uk".

"YouTube" zvaigzne Gatis Lagzdiņš, pazīstams arī kā "Sv3rige", nesen nācis klajā ar savu "gaļēdāju ceļojumu" Lielbritānijā. Lagzdiņš sevi dēvē par "anti-vegānu", tāpēc bieži parādās vegānu sabiedrībā, "kaitinot" viņus ar neapstrādātas gaļas ēšanu.

Lagzdiņš neapstrādātās gaļas ēšanu iemūžina un publicē savā "YouTube" kanālā. Vīrietis vairākkārt iesaistījies dažādos konfliktos ar cilvēkiem, kuri nepiekrīt viņa viedoklim.

Lagzdiņa vienā no pēdējām protesta akcijām Lielbritānijas apgabalā Soho viņš pat izpelnījās policijas uzmanību - no Soho notiekošā festivāla vīrietis tika aizvests rokudzelžos. Latvieša sekotāji notiekošo filmēja, vēlāk video ar notikušo arestu bija pieejams arī Lagzdiņa "YouTube" kontā.

Portāla "metro.co.uk" rīcībā nonākusi informācija, ka 2006. gadā Lagzdiņš, bruņojies ar diviem nažiem, uzbrucis saviem klasesbiedriem skolā Latvijā. Lagzdiņš esot ievainojis trīs zēnus un meiteni. Ievainotie tikuši nogādāti slimnīcā un viņiem konstatēti "viegli savainojumi". Pēc notikušā Lagzdiņš Ventspils 1. ģimnāziju pametis, ziņo "metro.co.uk".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!