Foto: AP/Scanpix

Latvijas valstspiederīgās Alisas Dmitrijevas slepkavības lietā agrāk aizturētie vīrieši vairs netiek turēti aizdomās par līdzdalību jaunietes nogalināšanā, atsaucoties uz Britu policijas teikto, trešdien vēsta raidsabiedrība BBC.

17 gadus vecās Alisas Dmitrijevas līķis sadalīšanās stadijā atrasts Jaungada dienā Lielbritānijas karalienes Elizabetes II lauku īpašumā Sendringhemā.

Maijā policija aizturēja divus 28 un 31 gadu vecus Visbīčas iedzīvotājus, kuri vēlāk pret galvojumu atbrīvoti. Tagad policija paziņojusi, ka abus vairs netur aizdomās par līdzdalību slepkavībā, taču policija vēl pārbauda viņu iespējamo līdzdalību citos noziegumos.

Policija atzinusi, ka Dmitrijevas slepkavība joprojām policijai ir mīkla, un tajā rit izmeklēšana.

Jau vēstīts, ka 17 gadus vecā Alisa Dmitrijeva pazuda 31.augustā. Tā kā meitene jau iepriekš mēdza nenakšņot mājās, viņas ģimene policijā par viņas pazušanu ziņoja 6.septembrī. Norfolkas miertiesa 10.janvārī sāka oficiālu izmeklēšanu par Dmitrijevas nāves apstākļiem.

Alisa pēdējo reizi dzīva redzēta 2011.gada 31.augustā neilgi pēc pusnakts Kingslinnas pilsētā, kur viņa pievienojusies diviem vīriešiem zaļā "Lexus GS300" markas automašīnā.

Kaut arī meitenes nāves iemeslu ekspertiem pagaidām nav izdevies noskaidrot, policija Dmitrijevas nāvi uzskata par slepkavību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!