Lielbritānijas masu informācijas līdzekļi izplatījuši ziņu, ka Londonas pamatskolu skolēni atstājuši novārtā "Pokemon" attēlus un sākuši kolekcionēt "prostitūtu kartes". Uz šīm erotiskajām kartēm, kurās tiek reklamēti parasta, homoseksuāla vai dīvaina seksa pakalpojumi, parasti ir iespiesti arī seksuāli fotoattēli vai zīmējumi, kā arī visai detalizēti pakalpojumu apraksti un telefona numuri.
Zēni šīs kartītes savāc Londonas telefona kabīnēs, kur tās nelegāli novieto izplatītāji, kuri, pēc policijas ziņām, par šo darbiņu nopelna līdz pat 300 dolāriem dienā.

"British Telecom" lēš, ka Londonas centrā 700 telefona kabīnēs gadā tiek ievietoti vairāk nekā 13 miljoni "prostitūtu kartīšu". Kompānijas darbinieki ik nedēļu no telefona kabīnēm aizvāc vairāk nekā 150 000 kartīšu. Šīs pikantās reklāmas kartītes parādījušās arī citās Lielbritānijas pilsētās, tai skaitā Norvičā, Bātā un Birmingemā.

Vecāki un skolotāji, atklājot bērnu savāktās kartīšu kolekcijas, protams, ir šokēti. Pat piecus gadus veci bērni vāc šos pornogrāfiskos attēlus un maina savā starpā gluži kā "Pokemon" kartītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!