Jau ierasts, ka dažu krogu vīriešu tualetēs ir novietoti prezervatīvu automāti, tomēr Lielbritānija iet tālāk - tur sieviešu tualetēs tagad novieto automātus, kuros iespējams iegādāties grūtniecības testa komplektus.
Paba "The Woodlark Inn" apmeklētājas par piecām mārciņām var iegādāties testa komplektu, ar kura palīdzību piecu minūšu laikā iespējams noskaidrot, vai sieviete ir stāvoklī.

Intervijā laikrakstam "Derby Evening Telegraph" krogus īpašniece Renē Millere sacīja: "Vīriešu tualetēs ir prezervatīvu automāti, un sievietes vēlējās, lai arī viņām kaut kas būtu. Kāda sieviete ierosināja iegādāties grūtniecības testa automātu, un mēs to nopirkām."

Milleres vīrs Kens teica: "Tas sākās kā joks, taču tas var arī kļūt populārs. Es domāju, ka sākumā cilvēki to uztvers kā joku, taču pēc tam kļūs nopietni un sāks to lietot."

Šķiet, ka paba apmeklētājiem šī ideja iepatikusies. Kāds no paba regulārajiem klientiem, Teo Millass uzskata: "Tas beigsies ar to, ka cilvēki vai nu raudās vai priecāsies - taču viņi vismaz atradīsies īstajā vietā."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!