Foto: Reuters/Scanpix
Stiprais vējš Lielbritānijā nav īpaši rimies, sagādājot jaunus postījumus un turpinot paralizēt transporta kustību valstī, vēsta raidorganizācija BBC.

Pagājušajā naktī Lielbritānijas centrālajos rajonos vēja ātrums sasniedza 177 kilometrus stundā. Skotijā aptuveni 16 000 māju palika bez elektrības, bet atjaunot elektroapgādi ir grūti, jo stiprais vējš nerimst.

Lielbritānijas meteoroloģiskā pārvalde brīdina par turpmākiem elektrības pārrāvumiem ceturtdien Velsā, Ziemeļīrijā, Skotijas dienvidrietumos un Anglijas ziemeļaustrumos.

Vētras dēļ otro reizi nedēļā ir slēgts Karalienes Elizabetes II tilts vienā uz galvenajām maģistrālēm valstī M25. Rezultātā izveidojās tūkstošiem automašīnu rinda abās tilta pusēs. Tiltu bija plānots slēgt uz dažām stundām.

Ekstremālie laika apstākļi traucēja transporta kustībai visā valstī, bet tūkstošiem mājsaimniecību visā valstī nākas saskarties ar elektrības padeves traucējumiem.

Ceturtdienas rītā sieviete ar 10 gadus vecu bērnu guva traumas un tika hospitalizēta pēc tam, kad viņas automašīnai netālu no Londonas uzkrita koks. Glābējiem nācās atbrīvot no auto vēl divas sievietes līdzīgā incidentā Anglijas ziemeļaustrumos.

Jau ziņots, ka otrdien Lielbritānijā gāja bojā 51 gadu vecs vīrietis, kad viņa automašīnai uzkrita koks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!