Foto: DELFI
Aizvadītās diennakts laikā Lietuvā no dzīves aizgājuši vēl divi Covid-19 slimnieki, sestdien pavēstīja Veselības ministrija.

Inficēšanās ar koronavīrusu 24 stundu laikā Lietuvā apstiprināta 12 cilvēkiem. Kopējais saslimušo skaits Lietuvā sasniedzis 1616. Tiesa gan, palielinās arī izveseļojušos skaits, un tas šobrīd sasniedzis 1135, vēsta Lietuvas portāls lrt.lt.

Ar vīrusa izraisīto slimību Covid-19 Lietuvā miruši 63 cilvēki, bet vēl astoņiem ar šo vīrusu inficētajiem nāves cēlonis bijis cits.

Igaunijā diennakts laikā apstiprināti 14 jauni inficēšanās gadījumi ar koronavīrusu, sestdien pavēstīja Veselības departaments. Diennakts laikā Igaunijā veikta 650 sākotnējo Covid-19 testu analīze, un pozitīvs rezultāts ir 14 testiem jeb 2,2% no testu kopējā skaita.

Deviņi inficēšanās gadījumi apstiprināti Harju apriņķī, no tiem četri - Tallinā, trīs gadījumi apstiprināti Pērnavas, bet divi - Lēnes apriņķī.

Jaunu ar Covid-19 saistītu nāves gadījumu aizvadītās diennakts laikā Igaunijā nav.

Kopš epidēmijas sākuma Igaunijā no dzīves aizgājuši 64 cilvēki, kas bija sasirguši ar Covid-19. Igaunijā apstiprināta 1821 cilvēka inficēšanās ar koronavīrusu.

Atbilstoši situācijai sestdienas rītā izveseļojušies bija 1526 cilvēki, no viņiem 992 slimības vēsture slēgta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!