Otrdien Lietuvas pilsētā Kedaiņos aizvadītas četrgadīgā puisēna, ko līdz nāvei piekāvuši paša vecāki, bēres, vēstī portals "Delfi.lt".

Mazo puisēnu pavadīt pēdējā gaitā bija ieradušies arī bērnudārza darbinieki un puisēna grupas biedri. Bērni ar svecēm rokās atvadījušies no sava drauga, raksta portāls. Savukārt puisēna māte uz bērēm ieradusies nebija. Medijs skaidro, ka prokurori sievietei atļāvuši doties uz bērna bērēm, taču viņa šo atļauju neesot izmantojusi. Savukārt viņas dzīvesbiedrs un mirušā zēna patēvs patlaban atrodas apcietinājumā.

Šāds mātes lēmums izraisījis sašutumu vairākos bēriniekos. Daži uz atvadām sanākušie portālam norādījuši, ka sieviete iemainījusi savu bērnu pret vīrieti, savukārt citi pauduši neizpratni, kā māte var neatnākt uz sava bērna bērēm. Daļa no sanākušajiem norādīja, ka, neskatoties uz notikušo, viņai ir tiesības pēdējo reizi atvadīties no sava bērna.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā aizdomās par četrus gadus veca bērna nāvi Lietuvā aizturēta puisēna māte un patēvs. Incidents norisinājies 25. janvārī.

Iepriekš "Delfi.lt" vēstīja, ka bērna pēršana sākusies ap pulksten 10 no rīta. Māte un viņas 27 gadus vecais partneris Ģedimins Kontjanis bijuši nikni, ka četrus gadus vecais bērns nav spējis izrunāt ciparu nosaukumus, tāpēc viņi nolēmuši bērnu sist.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!