Foto: DELFI.lt
Ceturtdien Lietuvā uz autoceļa Paņeveža–Kedaiņi notikusi smaga autoavārija, kurā saskrējušies četri kravas auto. Tiek ziņots, ka negadījumā ir cietušie arī no Latvijas.

Negadījums netālu no Kedaiņiem noticis ap plkst.14:20. Avārijas rezultātā vairāki cilvēki esot iespiesti savos automobiļos, ziņo "Delfi.lt".

Glābējiem izdevies atbrīvot iesprostotos autovadītājus un trīs no viņiem nogādāti slimnīcā. Pēc sākotnējās informācijas divi no viņiem ir Latvijas pilsoņi.

"Delfi.lt" korespondents notikuma vietā noskaidrojis, ka pēc sākotnējās informācijas avāriju izraisījis Polijas pilsonis, kas devies Paņevežas virzienā. Viņš iebraucis pretējā joslā.

Polijas šofera vadītais automobilis frontāli sadūries ar pretim braucošo kravas mašīnu no Latvijas, kas savukārt ietriecies vēl citā Latvijas "smagajā" auto.

Vienā no avarējušajām "fūrēm" ietriekusies vēl viena kravas mašīna no Latvijas. Tā gan avārijā cietusi vismazāk un negadījuma pēdas uz mašīnas tikpat kā nav manāmas, vēsta reportieris.

Automašīnās, kas bija sadūrušās frontāli, cilvēki bijuši iesprostoti tā, ka glābējiem nācās kritni papūlēties, lai viņus atbrīvotu.

Satiksme uz autoceļa ir bloķēta.

Viena no avārijā iesaistītajām kravas automašīnām pārstāv Latvijā reģistrēto kompāniju "Kreiss". Kompānijas Baltijas pārvadājumu nodaļas menedžeris Artūrs Dukaļskis portālam "Delfi" apstiprināja, ka abi kravas automašīnas šoferi esot dzīvi un šobrīd atrodoties slimnīcā Lietuvā. Par negadījumā apstākļiem kompānijai pagaidām neesot informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!