Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas Forest Lawn kapsētā slepeni notikušas „popmūzikas karaļa” Maikla Džeksona (attēlā) bēres, ziņo portālam Sky News paziņojis dziedātāja advokāts Braiens Oksmans.

Tiesa, arī viņš neizpauž precīzu datumu, kad tas noticis, tomēr zināms, ka pēc 8. augusta, kad Džeksona smadzenes, kas no viņa galvas tika izņemtas, lai veiktu nepieciešamos medicīniskos testus patiesā nāves iemesla noteikšanai, tika atdotas dziedātāja ģimenei. Pagaidām gan nav zināms, vai veiktie testi palīdzējuši noteikt Džeksona nāves īsto iemeslu. Vēl joprojām par oficiālo nāves iemeslu tiek saukta propofila (spēcīga sāpes mazinoša preparāta) pārdozēšana, un šai versijai piekrīt vairums tiesu ekspertu un mediķu.

Forest Lawn kapsētā Džeksona ķermenis atradās jau ilgu laiku - kopš oficiālās un publiskās atvadu ceremonijas. Kapsētā atdusas arī tādas Holivudas zvaigznes kā Klārks Geibls un Hamfrijs Bogarts.

Tā kā kopš mūziķa nāves pagājušas jau 45 dienas, bēres notikušas pilnīgā slepenībā bez svinīgas ceremoniju un bez aicinātiem viesiem, un, pēc advokāta vārdiem, tajās piedalījušies tikai Džeksona tuvākie radinieki.

Ziņas par to, ka Džeksona radi izvēlējušies apbedīšanas vietu, presē sāka cirkulēt 7. augustā, kad ģimene bija lūgusi kapsētas administrācijai izsniegt apbedīšanas atļauju. Kā Mango jau ziņoja, iepriekš radi strīdējās par to, vai Džeksonu nevajadzētu apbedīt viņa īpašumā Nekurzemes rančo.

Vienlaicīgi presē parādījušās ziņas, ka Džeksona tuvs draugs - 50 gadus vecais amerikāņu aktieris Marks Lesters - intervijā laikrakstam News of the World pavēstījis, ka tieši viņš ir Džeksona meitas Parisas bioloģiskais tēvs. Viņš esot savu spermu iedevis ārstiem, lai ar to veiktu Džeksona sievas Debijas Rovas mākslīgo apaugļošanu. Lesters, kurš ir arī Parisas krusttēvs, šo noslēpumu glabājis slepenībā 13 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!