Londonas klīnika, kuru iecienījušas stresa pārņemtas slavenības, atvērusi filiāli finansistiem, kuru veselību negatīvi ietekmējušas bailes no globālās ekonomikas krīzes, svētdien informēja klīnikas pārstāvji.
"Priory Group" klīnika, kurā ārstējušās tādas zvaigznes kā supermodele Keita Mosa un "Rolling Stones" mūziķis Ronijs Vuds, izveidojusi klīniku, kurā tiks sniegts emocionālais atbalsts rūpju nomāktiem baņķieriem no Londonas finansu kvartāla Sitijas.

Kompānijai "Priory Group" Lielbritānijā ir 12 slimnīcas, kurās pacienti tiek ārstēti no kaitīgiem ieradumiem, depresijas, ēšanas problēmām un citām kaitēm.

Tagad kompānija nolēmusi nopelnīt uz pasaules ekonomiskās krīzes rēķina, Sitijas centrā ārstējot norūpējušos finansu uzņēmumu darbiniekus.

Pacienti var pietekties vizītēs pie konsultantiem, kuri ieteiks "tieši viņiem izveidotas ārstnieciskās programmas pret stresu, bailēm, satraukumu, depresiju, ēšanas problēmām, kā arī problēmām personīgajās attiecībās un kaitīgiem ieradumiem", informēja klīnikas pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!