Foto: EPA-AFI
Prestižo tūrisma balvu "World Travel Awards" 2009. gadā ceļojumu eksperti no visas pasaules nolēma piešķirt "Lufthansa" kā vadošajai lidsabiedrībai Eiropā.

2009. gada "World Travel Awards" apbalvošanas ceremonijā, kas 17. oktobrī notika Obidušā, Portugālē, jau otro gadu pēc kārtas "Lufthansa" tika atzīta par vadošo lidsabiedrību Eiropā.

Balsošanā šogad piedalījās lielākais dalībnieku skaits balvas "World Travel Awards" 16 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē. Tajā piedalījās vairāk nekā 170 000 nozares speciālistu, nododot savas balsis par, viņuprāt, labākajiem ceļošanas, tūrisma un viesmīlības pakalpojumiem Eiropā. 

Mūsdienās "World Travel Awards" balva ir visaptverošākā un visprestižākā apbalvojumu programma globālajā ceļošanas nozarē. Tā tika izveidota 1993. gadā, lai atzinīgi novērtētu un atzīmētu izcilību pasaules ceļošanas un tūrisma nozarē. Pašlaik, balvas pasniegšanas 16. gadā, ceļojumu eksperti un vērīgie klienti "World Travel Awards" balvu uzskata par vislabāko kvalitātes apliecinājumu, ko var saņemt par ceļošanas pakalpojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!