Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Ievērojot jaunā koronavīrusa dēļ noteiktos ierobežojumus, jaunlaulāto pāris Malaizijā svētdien sarīkojis caurbraucamās kāzas ar 10 000 cilvēku piedalīšanos.

Tengku Muhameds Hafizs, ietekmīgā politiķa un bijušā valdības ministra Tengku Adnana dēls, un viņa līgava Oseane Alagia pēc laulību ceremonijas savus kāzu viesus sveica pie valdības ēkas administratīvajā galvaspilsētā Putradžajā.

Covid-19 dēļ Malaizijā patlaban kāzās atļauts piedalīties ne vairāk kā 20 cilvēkiem. Taču jaunais pāris nav vēlējās atteikties no sapņa par lielām kāzām un izdomājis veidu, kā to īstenot, ievērojot valdības noteiktos ierobežojumus.

Viesi sveica jaunlaulātos, pamājot tiem, braucot garām automašīnās. Procesija ilga trīs stundas. "Es esmu informēts, ka šorīt te bijušas vairāk nekā 10 000 automašīnu," sociālajā tīklā "Facebook" pavēstīja līgavaiņa tēvs. "Es un mana ģimene esam ļoti pagodināti. Paldies jums visiem par sapratni" un visu noteikumu ievērošanu, paziņoja Tengku Adnans.

Jaunais pāris bija parūpējies arī par kāzu mielastu, kas tika iepriekš sapakots un izdalīts garām braucošajiem viesiem līdzņemšanai, ziņoja Malaizijas mediji. Malaizijā inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta gandrīz 92 000 cilvēku, no kuriem vairāk nekā 430 miruši. Dienu pēc kāzām tiesa atzina Tengku Adnanu par vainīgu korupcijā un piesprieda viņam gadu ilgu cietumsodu un sodanaudu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!