Foto: AFP/Scanpix/LETA
Itālijas iekšlietu ministrs Mateo Salvīni asi kritizējis argentīnieti Gonsalo Igvainu, nosaucot futbolistu par "algotni", ziņo britu raidsabiedrība BBC.

Sezonas pirmo pusi Igvains aizvadīja Itālijas klubā "AC Milan", taču šomēnes tika izīrēts "Chelsea" klubam.

"Es priecājos, ka Igvains ir prom," izteicās Salvīni, kurš atbalsta Milānas komandu. "Es ceru, ka Milānā mēs viņu nekad vairs neredzēsim, jo viņš tiešām uzvedās necienīgi," savu sašutumu neslēpa Itālijas ministrs, piebilstot: "Man nepatīk algotņi politikā vai futbolā."

31 gadu vecais Igvains Milānas rindās 22 spēlēs atzīmējās ar astoņiem vāru guvumiem. Argentīnietis līdz sezonas beigām izīrēts Londonas klubam. Tāpat "Chelsea" ir opcija iegādāties uzbrucēju par 36 miljoniem eiro, raksta britu medijs.

Savu debijas spēli "Chelsea" rindās Igvains aizvadīja pagājušajā nedēļas nogalē, kad Anglijas Futbola asociācijas Kausa ietvaros palīdzēja Londonas klubam ar 3:0 pārspēt "Sheffield Wednesday" komandu. Igvains ar vārtu guvumu šajā spēlē neizcēlās.

Savukārt Milānas klubs par Igvaina aizvietotāju izraudzījies poļu uzbrucēju Kšištofu Pjateku, kurš iepriekš spēlēja "Genoa" vienībā. Līgums ar Pjateku noslēgts uz četriem gadiem. Salvīni norādīja, ka viņam šis poļu futbolists ļoti patīkot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!