Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Maskavā pēc kritiena no motocikla bojā gājis žurnālists un radiostacijas "Govorit Moskva" galvenais redaktors Sergejs Dorenko, ceturtdien vēsta portāls "rus.delfi.lv".

Atsaucoties uz ārzemju medijiem, portāls "rus.delfi.lv" raksta, ka 59 gadus vecais Dorenko zaudējis kontroli pār motociklu un nokritis. Tas bijis nelaimes gadījums.

"rus.delfi.lv" skaidro, ka žurnālistam, iespējams, kļuvis slikti ar sirdi, tāpēc viņš avarējis. Garāmgājēji nekavējoties izsaukuši mediķus, tomēr ārsti nav spējuši viņu izglābt.

"Interfax" rakstījis, ka "Dorenko varētu būt bijusi akūta sirds mazspēja". Savukārt "Lenta.ru", atsaucoties uz kādu savu avotu tiesībsargājošās iestādēs, ziņoja, ka pēc kritiena Dorenko tika nogādāts slimnīcas reanimācijas ļoti kritiskā stāvoklī. Tur viņš arī miris.

"rus.delfi.lv" raksta, ka avārijas brīdis fiksēts arī video un vēlāk publicēts vietnē "360tv.ru". Tajā redzams, kā motocikls brauc ar ieslēgtu avārijas signālu, braukšanas ātrums pakāpeniski palēninās, motocikls šķērso pretējo braukšanas joslu un tad seko kritiens.

Sergejs Dorenko dzimis 1959. gada 18. oktobrī Kerčā. No 1996. gada oktobra līdz 2000. gada septembrim viņš bija raidījumu "Vremja" "Sergeja Dorenko autorprogramma" vadītājs kanālā ORT. 2014. gadā Dorenko kļuva par "Govorit Moskva" galveno redaktoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!