Seksa preču un apakšveļas izplatītājkompānija "Ann Summers", realizējot plānu par darbības uzsākšanu 22 Tuvo un Vidējo Austrumu valstīs, gatavojas atvērt veikalu Saūda Arābijas svētajā pilsētā Mekā, ziņo "Ananova".
Kompānija erotiska satura kravu jau nosūtījusi arī uz Kuveitu, kur "Ann Summers" atzars "Makae/Top Ten International" jau saņēmis atļauju darbības uzsākšanai. "Makae/Top Ten International" pārstāvis Mohameds Alenezi aizstāvējis kompānijas ekspansijas plānus, norādot, ka skaista un seksuāla apakšveļa nav pretrunā ar islāmu.

Pēc veikala atvēršanas tajā pircējiem tiks piedāvāta eksotiska apakšveļa un ādas izstrādājumi, jo seksa rotaļlietu pārdošana reģionā ir aizliegta. Vēlāk paredzēts sortimentu papildināt arī ar ķermenim paredzētām krāsām un masāžas eļļām.

Pārējos "Ann Summers" veikalus paredzēts atvērt Dubaijā, Bahreinā, Ēģiptē, Katarā, Abudabi un, iespējams, Omānā. Musulmaņu vissvētajā pilsētā Mekā atļauts ierasties tikai islāma piekritējiem, un jebkuras citas reliģijas rituālu veikšana tajā ir aizliegta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!