Policijas meklētais vīrietis, kurš pastrādājis slepkavību un pārraidījis to vietnē "Facebook", atrasts miris, otrdien vēsta britu raidsabiedrība BBC.

Vēstīts, ka Klīvlendā, Ohaio štatā, amatpersonas paziņoja, ka aizdomās turamais Stīvs Stīvenss nošāvis 74 gadus vecu vīrieti, pārraidot slepkavību tiešsaistē.

Policija otrdien precizējusi, ka par Stīvensu ziņots Pensilvānijā, Ēri pilsētā, kur tas ar automašīnu bija piebraucis pie "McDonald's" apkalpošanas loga. Par viņu ziņojuši darbinieki, kas piezvanījuši policijai.

Stīvenss bija pasūtījis 20 "Chicken McNuggets" un lielos kartupeļus frī. Kopumā viņam par pasūtījumu bija jāmaksā 5,35 dolāri jeb aptuveni 4,98 eiro, atsaucoties uz restorāna menedžera Henrija Seijera sacīto "The New York Times," vēsta "Business Insider".

"McDonald's" darbinieki mēģinājuši vīrieti aizkavēt. "Business Insider" informē, ka darbinieki sākotnēji iedevuši "Chicken McNuggets", bet pēc tam vilcinājušies ar frī kartupeļu pasniegšanu. Tiesa, viņš esot bijis nepacietīgs, tāpēc tos arī nesagaidījis. "Viņš tikai paņēma nagetus un sacīja: "Man ir jābrauc"," darbinieku stāstīto atstāstījis restorāna menedžeris.

Jau pēc dažām minūtēm, kad viņa vadītājam spēkratam sekojušas policijas ekipāžas, viņš izdarījis pašnāvību. Policija informē, ka viņš ir nošāvies savā mašīnā.

Ziņots, ka aizdomās turamais pārraidīja slepkavību "Facebook Live" un citā video, kas arī tika publicēts "Facebook", apgalvoja, ka pastrādājis vēl citas slepkavības. Tomēr policijas izmeklēšanā noskaidrots, ka 74 gadus vecais Roberts Godvins ir vienīgais upuris. Vecais vīrs nošauts uz ielas, kad devies pastaigā.

Varasiestādes paziņoja, ka 37 gadus vecais aizdomās turamais slepkavību pārraidīja svētdienas pēcpusdienā. Videomateriāls bija pieejams trīs stundas, līdz tas tika aizvākts.

Aizdomās turamais iepriekš sodīts par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, bet smagus noziegumus nebija pastrādājis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!