Kādā no Melnkalnes galvaspilsētas Podgoricas piepilsētām psihiatriskās slimnīcas pacients, pārģērbies par ceļu policistu, pusstundu regulējis satiksmi krustojumā, kamēr viņa nodarbi pārtrauca īsti policisti, vēsta Melnkalnes mediji.
Pārģērbies par ceļu satiksmes regulētāju, 36 gadus vecais vīrietis devies uz kādu krustojumu un ar roku kustībām un policista zižļa palīdzību sācis aktīvi regulēt satiksmi.

"Nevienam neradās aizdomas, un visi pildīja viņa norādījumus. Mani arī nepārsteidza tas, ka krustojumā atradās policists, jo uz tuvējiem ceļiem notiek remontdarbi, tāpēc šeit ir liela automašīnu plūsma," pastāstīja viens no viltus satiksmes regulētāja darbību lieciniekiem.

Pēc aculiecinieku teiktā, policists bija tērpies atbilstošā policijas uniformā - kreklā, vējjakā un cepurē.

Nav zināms, cik ilgi viltus regulētājs būtu darbojies, ja pēc pusstundas krustojumā nebūtu parādījusies policijas automašīna. Nobijies no īstajiem kārtības sargiem, vīrietis nometis cepuri un meties bēgt, taču viņu notriekusi garāmbraucoša automašīna.

Cietušais ticis nogādāts tuvākajā slimnīcā, kur viņam konstatēts smadzeņu satricinājums, kā arī viegli savainojumi.

Neilgi pēc tam noskaidrots, ka viltus policists ir vietējās psihiatriskās slimnīcas uzskaitē un jau agrāk uzvedies līdzīgi. Pats cietušais savu rīcību skaidrojis ar to, ka mēģinājis īstenot savu seno sapni kļūt par policistu.

Policija sākusi notikušā izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!