Pilots, kas ceturtdien ar lidmašīnu ietriecās Milānas augstākajā ēkā un izraisīja savu un divu citu cilvēku nāvi, bija neveiksmīgs biznesmenis, kurš gribēja izdarīt pašnāvību, paziņoja viņa dēls Itālijas laikraksta "La Repubblica" piektdienas numurā.
Pilota Luidži Fazulo dēls Marko un draugs Franko uzstāja, ka ceturtdienas traģiskais notikums bija pašnāvība.

"Ko jūs domājat ar nelaimes gadījumu? Es jums saku - tā bija pašnāvība, pašnāvība. Bija cilvēki, kas gribēja viņu izputināt, finansiāli sagraut, tāpēc viņš izdarīja pašnāvību," sacīja Marko Fazulo.

Franko pastāstīja par savu pēdējo sarunu ar pilotu, kas notikusi svētdien. "Es esmu izputināts, viņi ir izmantojuši visu, kas man bija; tā ir kāda šeit esoša grupa, kas saņēmusi no manis vairāk nekā miljonu [ASV] dolāru," sacīja Luidži Fazulo.

Vieglā lidmašīna "Piper Air Commander" ceturtdienas pēcpusdienā ietriecās 30 stāvu augstā kompānijas "Pirelli" debesskrāpja augšējos stāvos. Katastrofā gāja bojā pilots un divas sievietes, kuras strādāja šajā ēkā.

Pēc sākotnējām bažām par jaunu terora aktu, kas līdzīgs 11.septembrī ASV notikušajiem, Itālijas iekšlietu ministrs Klaudio Skajola ceturtdien nosauca katastrofu par "iespējamu negadījumu". Tika ziņots, ka pilots neilgi pirms ietriekšanās debesskrāpī nosūtījis SOS signālu Milānas Linates lidostas kontroltornim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!