Lielbritānijā izgudrots krēms, kas stimulē orgasma baudu sievietēm, ziņo "Ananova". "Mīlas losjons" jau kļuvis ļoti populārs ASV, kur to lieto desmitiem tūkstoši amerikāņu sieviešu.
"Viacreme", ar kuru paredzēts ieziest sievietes ķermeņa jūtīgāko vietu, rada "tīkamu tirpu sajūtu", kas var ilgt pat pusotru stundu. Ražotāji apgalvo, ka ar šo krēmu orgasmu var sasniegt pat sievietes, kuras līdz šim to nekad nav spējušas izjust.

ASV "Viacreme" pārdošanas apjomi sasnieguši 700 miljonus sterliņu mārciņu. Kompānijas pārstāve Kerolaina Fosberija sacīja: "To iecienījušas visas sievietes – jaunas sievietes, kas grib gūt nedaudz prieka, kā arī precētas sievietes, kurām mīlēšanās kļuvusi par samērā garlaicīgu lietu."

"Taču mums jāuzsver, ka tas nav paredzēts diagnosticēšanai, ārstēšanai vai medicīniskām kūrēm, un katrai lietotājai būs citādas izjūtas. Katrai sievietei tas radīs citādu efektu," viņa teica.

"Mēs esam saņēmuši ļoti pozitīvas atsauksmes no cilvēkiem, kuri to pamēģinājuši. Pamatā, tas rada tirpas. Tas liek sievietei justies ļoti silti un padara viņu ļoti jūtīgu," sacīja kompānijas pārstāve.

Pēc Fosberijas teiktā, krēms sāk iedarboties desmit minūšu laikā. "Tā iedarbība var ilgt no desmit minūtēm līdz pusotrai stundai vai pat ilgāk," viņa piebilda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!