Divas izraēliešu sievietes naktī uz trešdienu nomirušas no otrdienas terora aktā gūtajiem ievainojumiem, kad palestīniešu terorists atklāja uguni uz cilvēku pūli, ziņo Izraēlas radio.
Kāds palestīnietis otrdien atklāja uguni Jeruzalemes rietumu daļā. Pēc pēdējām ziņām, viņš ievainoja vismaz 31 cilvēku, līdz viņu nošāva Izraēlas policija. Piecu ievainoto stāvoklis bija ļoti smags un divi no tiem tagad miruši.

Uzbrukums notika dažas stundas pēc tam, kad Izraēlas kareivji reidā Jordānas upes rietumkrasta pilsētā Nablusā nogalināja četrus islama radikāļu kustības "Hamas" aktīvistus, bet "Hamas" solīja atriebties.

Atbildību par terora aktu uzņēmās ar palestīniešu prezidenta Jasira Arafata "Fatah" kustību saistītais kaujinieku grupējums "Al Aqsa mocekļu brigādes".

Tas bija pirmais palestīniešu terora akts Jeruzalemē kopš divu pašnāvnieku uzspridzināšanās pērnā gada 1.decembrī, nogalinot 10 cilvēkus.

Otrdienas vēlā vakarā policijai izdevies novērst citu terora aktu, neitralizējot spridzekli Talpiotas piepilsētā uz dienvidiem no Jeruzalemes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!