Foto: AFP/Scanpix

Jaunās Rietumu sankcijas Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu neapturēs un viņš kā stūrī iedzīta žurka turpinās uzbrukt ukraiņiem, rietumvalstīm, kā arī pašiem krieviem, uzskata Krievijas opozicionārs Boriss Ņemcovs.

"Man prasa, vai sankcijas apstādinās Putinu? Mana atbilde ir - nē, neapstādinās. Putins tagad kā stūrī iedzīta žurka metīsies virsū visiem: gan ukraiņiem, atriebjoties par eiropeisko izvēli un revolūciju, gan Rietumiem, kurus viņam neizdevās nopirkt līdz galam, jo ne visi izrādījās "šrēderi" (Vācijas bijušais kanclers Gerhards Šrēders Ukrainas krīzes laikā paudis atbalstu Putinam un viņa politikai), gan arī krieviem, kuri, neskatoties uz propagandu un represijām, ne visi viņu atbalsta un daudzi pat pretojas," savā "Facebook" lapā raksta Ņemcovs.

Pēc viņa teiktā, Krievijai un pasaulei ir jāsaprot: kamēr Putins būs Kremlī, miera nebūs nevienam - ne Krievijai, ne Ukrainai, ne pasaulei.

"Apturēt viņu var tikai krievu tauta, kad sapratīs, ka neprātīgais [Putins] iedzinis Krieviju strupceļā un nabadzībā. Tomēr tas nenotiks uzreiz. Abstinence un paģiras būs ilgas un mokošas," rezumēja Ņemcovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!