::recepte::
Dārzeņus sasmalcina vai sablendē, pievieno kariju un smalcinātās koriandra lapas, kā arī sāli un piparus.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Mīklas loksni pārsmērē ar kausētu sviestu, pārgriež uz pusēm, veidojot kvadrātus. Liek uz mīklas pildījumu un pārloka, veidojot trijstūra formas pīrādziņu.
Cepšanai gatavos pīrādziņus kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, pārsmērē ar kausēto sviestu. Ja vēlas, pārkaisa ar paprikas pulveri un liek cepties, līdz pīrādziņi ir zeltaini brūni.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Dārzeņus sasmalcina vai sablendē, pievieno kariju un smalcinātās koriandra lapas, kā arī sāli un piparus.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Mīklas loksni pārsmērē ar kausētu sviestu, pārgriež uz pusēm, veidojot kvadrātus. Liek uz mīklas pildījumu un pārloka, veidojot trijstūra formas pīrādziņu.
Cepšanai gatavos pīrādziņus kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, pārsmērē ar kausēto sviestu. Ja vēlas, pārkaisa ar paprikas pulveri un liek cepties, līdz pīrādziņi ir zeltaini brūni.