Nezināmi noziedznieki uzbrukuši Krievijas valsts televīzijas programmas "Vesti" uzņemšanas grupai. Naktī uz sestdienu programmas "Vesti" uzņemšanas grupa korespondentes Annas Doktorovas vadībā atgriezās no Šeremetjevas lidostas, kur uzņēma materiālu par tūristu reisu uz Taizemi aizkavēšanos.
Aptuveni trīs kilometrus no lidostas firmas "Ford" mikroautobusam, ar kuru brauca uzņemšanas grupa, ceļu aizšķērsoja firmas BMW automašīna, turklāt saduroties ar televīzijas žurnālistu mikroautobusu.

No automašīnas izkāpušie cilvēki ielauzās mikroautobusā, nolaupīja videokameru un uzņemtos videomateriālus. Turklāt vairākus sitienus pa seju saņēma operators Jurijs Gavrjušins, kurš centās aizkavēt videokasešu nolaupīšanu.

Par šo uzbrukumu ierosināta krimināllieta.

Pēc izmeklētāju pirmās versijas, uzbrukums žurnālistiem saistīts ar to, ko viņi bija filmējuši Šeremetjevas lidostā.

Pēc tiesībsargājošo institūciju sniegtās informācijas, milicijas darbinieki jau izņēmuši pārbaudei videomateriālu, kas uzņemts ar lidostas apsardzes dienesta videokamerām. Tajā nofilmēta arī autostāvvieta, kurā, iespējams, atradās automašīna, kas aizbraukusi tūlīt aiz programmas "Vesti" mikroautobusa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!