Inernetā kādā islamistu saitā arābu valodā publicēts līdz šim nezināmās “Al Qaeda džihada Eiropā slepenās organizācijas” paziņojums, kurā tiek apgalvots, ka tieši šī organizācija sarīkoja sprādzienus Londonā, ziņo BBC.
Par šādu grupējumu līdz šim nekas nebija zināms, taču saits, kurā publicēts paziņojums, arī agrāk izvietoja paziņojumus, kurus esot izplatījusi “Al Qaeda”. Pārbaudīt ziņojumu patiesumu neesot iespējams. Pēdējā paziņojumā teikts, ka “Islama nācija un arābu nācija lai priecājas, jo ir pienācis laiks atriebt britu krustnešu valdībai par asiņainām slepkavībām, kuras notikušas Irākā un Afganistānā”. “Varonīgie modžahedi sarīkoja reidu uz Londonu. Lielbritānija tagad deg bailēs, šausmās un panikā no Ziemeļiem līdz Dienvidiem, no Rietumiem līdz Austrumiem.

Mēs esam vairākkārt brīdinājuši britu valdību un tautu. Mēs izpildījām savu solījumu un sarīkojām kara gājienu uz Lielbritāniju pēc tam, kad mūsu modžahedi darījuši visu, lai šis reids būtu veiksmīgs.

Mēs atkal brīdinām Dānijas un Itālijas un visas pārējās krustnešu valdības – tās tiks sodītas tieši tāpat, ja neizvedīs savu karaspēku no Irākas un Afganistānas,” teikts šīs organizācijas paziņojumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!