Trīs gadus vecā britu meitene atkal nokļuvusi pie saviem vecākiem, kad nolaupītāji viņu atbrīvojuši pēc četrām gūstā pavadītām dienām, raksta BBC. Mārgaretas Hillas vecāki, Maiks un Oluči Hilli norāda, ka meitenes veselības stāvoklis ir labs, tomēr viņa ir klāta ar insektu kodumu pēdām.
Atgādināsim, ka Nigērijas bruņotie kaujinieki bija nolaupījuši meiteni no automašīnas, kad tā apstājās sastrēgumā ceļā uz meitenes skolu Portharkutas pilsētā. Viņi bija draudējuši nogalināt meiteni, ja netiks samaksāta izpirkuma maksa vai arī meitenes vietā nestāsies viņas tēvs. Amatpersonas norāda, ka neviena no šīm prasībām netika izpildīta.

Lielbritānijas vēstniecība jau izteikusi prieku par ķīlnieku krīzes veiksmīgu atrisinājumu. Vecāki stāsta, ka pēc atgriešanās meitene ir bijusi "nelielā transā", tomēr neilgi pēc tam atguvās un sāka sarunāties ar vecākiem. Viņa arī bijusi ļoti izsalkusi, kas liek domāt, ka nolaupītāji viņu turējuši pusbadā. Pirmdien no rīta meitene nogādāta medicīnas iestādē veselības pārbaudes veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!