Foto: Reuters/Scanpix
No vecākiem aizbēgusi meitene izspruka no drošības pārbaudēm lidostā un ielavījās aviokompānijas "easyJet" lidmašīnā, kas lidoja no Ženēvas uz Korsiku, vēsta "Sky News".

Septiņus gadus vecā meitene aizbēga no vecākiem Ženēvas dzelzceļa stacijā un ar vilcienu devās uz lidostu. Tur viņa mēģināja tikt lidmašīnā.

No sākuma viņa mēģināja iekļūt "Air France" lidmašīnā, cieši sekojot apkalpes locekļiem, kad viņi kāpa lidaparātā. Šis viņas mēģinājums bija neveiksmīgs, bet pēc tam meitene esot "izmantojusi savu mazo augumu", lai izsprauktos starp pieaugušajiem un iekāptu "easyJet" lidmašīnā uz Korsiku bez biļetes.

Tiesa, stjuarte viņu pamanīja īsi pirms lidmašīnas došanās uz skrejceļu. Pēc tam meitene tika nodota policijas rīcība. Lidostas amatpersonas norādīja, ka šī neparastā incidenta sekas varēja būt daudz nopietnākas, un ir sākta izmeklēšana.

Ženēvas lidostas pārstāvis šo incidentu nosauca par "ārkārtīgi nožēlojamu", un tagad tiks uzlabotas drošības pārbaudes, lai nodrošinātu, ka visi bērni lidostā atrodas ar vecākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!