Diemžēl ne katram ir draudzene vai draugs, ar kuru varētu doties ceļojumā. Ja neizdodas atrast savu otro pusīti dzimtajā zemē, tad, iespējams, būtu laiks padomāt, kā apvienot patīkamo ar lietderīgo: ir daudz vietu, kur cilvēki brauc, lai izklaidētos, atrastu sev pāri vai aizmirstos kūrorta romānā. Saskaņā ar nesen veikto pētījumu vislabākās no tām ir šīs:
1. Amsterdama

Šī ir pirmā vieta, kurp vajadzētu doties jebkura vecuma, dzimuma un orientācijas vientuļniekiem, jo tā ir ne vien seksuālās brīvības pilsēta, bet ļauj arī ikvienam īstenot savus slēptākos sapņus un fantāzijas, kas nereti pat ar likumu aizliegtas savā dzimtenē.

2. Jūra

Kruīzu romāni, nakts ballīšu aizraujošā atmosfēra un piekrastes saulrietu un saullēktu romantika veicina attiecību iemirdzēšanos un nostiprināšanos.

3. Buenosairesa

Te ir iespēja satikt vienkāršus, pozitīvus un atraisītus cilvēkus un izveidot draudzīgu kompāniju patīkamai laika pavadīšanai. Pat, ja neviens sirsniņā neiekritīs, vismaz iemācīsieties dejot tango, kas dzimtenē vai arī nākamā brauciena laikā noteikti noderēs.

4. Aļaska

Ja var ticēt nostāstiem, Aļaskā vīriešu ir divreiz vairāk kā sieviešu, taču, tā kā tautas skaitīšana te netiek veikta, tad labāk aizbraukt un pārliecināties pašām. Te Jūs izmitinās ar visām ērtībām, izklaidēs un bez uzmanības neatstās.

5. Lasvegasa

Ar lozungu "Kas noticis Vegasā – paliks Vegasā" var droši doties uz šo pasaulē visslavenāko "Grēku pilsētu". Viss, kas pārējās pilsētās ir neiespējams, nepiedienīgs un nepieejams, šeit ir iespējams un reāls gan bāros, klubos un kazino, gan arī pagalmos un strūklaku baseinos.

6. Maiami

Bikini, pludmales, karsta saule – noskaņa kā uz mīlestības viļņa. Visiem un katram – mākslas galerijas, teātri, klubi, bāri, diskotēkas, salsas nodarbības jebkurai gaumei un vēlmēm.

7. Ņujorka

Stilīgas un izsmalcinātas dāmas, vai arī ne mazāk stilīgas jaunas meitenes, džentlmeņi ar bieziem makiem un spilgti, bet nabadzīgi muzikanti – to visu piedāvā Ņujorka. Šajā pilsētā nakts dzīves trūkuma nav, toties izklaides programma ir neatkārtojama.

8. Roma

"La Dolce Vita" – šāds itāļu teiciens jau kļuvis par sinonīmu laimīgai un brīvai dzīvei, kas jūs sagaida Romā, vienā no vecākajām pasaules pilsētām. Flirtēt itāļiem ir tikpat dabiski kā elpot. Nav izslēgts , ka "Mūžīgā pilsēta" atnesīs arī mūžīgo mīlestību.

9. Tokija

Šeit pat ir izveidotas atsevišķas "mīlas viesnīcas", kas veidotas tā, lai maksimāli saglabātu savu klientu konfidencialitāti. Un numuri piedāvā lielu daudzumu iespēju, lai patīkami atpūstos: greznas istabas ar spoguļu griestiem un pat karaoke – ja gribēsiet, tad arī vannas istabā.

10. Vašingtona

ASV galvaspilsēta nemaz nav tāda puritāņu paradīze, kā daudzi varētu padomāt. Šeit krustojas ass mīlestības un politikas apvienojums. Varat uzsākt strīdus ar demokrātiem un republikāņiem vietējos bāros un klubos, pie reizes paflirtēt ar simpātiskiem partiju pārstāvjiem, un apgaismotā naktī pastaigāties muzeju un pieminekļu atmosfērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!