18 gadus vecā Omskas pilsētas Kultūras institūta studente par desmit tūkstošiem dolāru pārdevusi savu nevainību, lai varētu pārcelties uz Maskavu un iestāties teātra augstskolā.

Piedāvājumu par šādas iespējas izmantošanu meitene ielikusi interneta izsolē. Iepazīšanās mājas lapā Svetlana B. ievietoja sludinājumu: "Pārdošu savu nevainību. Dārgi. Man nevajag mīlestību, man vajag naudu, lai iestātos teātra skolā."

Kā Krievijas tabloīdam "Tvoj denj" pastāstīja Svetlana, jau pirmajā sludinājuma ievietošanas dienā piedāvājumi sāka birt kā no pārpilnības raga. No vairāk kā 300 piedāvājumiem meitene izvēlējās 38 gadus veco uzņēmēju Ruslanu no Maskavas. Tieši viņš bija gatavs Svetlanai dot nepieciešamo summu. Lai darījums notiktu, Ruslanam nācās lidot uz Omsku.

Svetlana jau kopš bērnības bija sapņojusi kļūt par aktrisi. Pabeigusi vidusskolu, viņa iestājās Kultūras institūtā, taču sapņoja mācīties galvaspilsētā.

"Es nenožēloju to, ka pārdevu savu nevainību," tabloīdam paziņojusi Svetlana, kura plāno dokumentus iesniegt uzreiz vairākās augstskolās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!