Lielbritānijas pilsētā Voringtonā tiek izsūtītas viltus vēstules, ar kurām cilvēki tiek aicināti uz izvirtīgām ballītēm, tā saucamajām swingers' parties, ziņo "Ananova".
Vēstules it kā tiek sūtīta no kāda pāra Epltonā, lai gan pats pāris aicinājis cilvēkus ignorēt šīs vēstules.

Uz senas rakstāmmašīnas rūpīgi rakstītajās vēstulēs raksturots pāris un viņu seksuālās vēlmes, kā arī to personu vārdi, kuras piedalās šajās ballītēs.

Vēstulēs apgalvots, ka pāris vēlas izveidot sievu mainīšanas tīklu, kā arī sniegta informācija par to, kāda ir dalības maksa šajā tīklā.

Pāra sūtītajās vēstulēs teikts: "Mēs nevēlamies resnuļus, plikpaurus un stulbus kretīnus - tikai skaistus cilvēkus, lūdzu."

Policija cenšas noskaidrot, kas sūtījis šīs vēstules, ziņo laikraksts "Warrington Guardian".

Pāris par notikušo pirmo reizi uzzināja pēc tam, kad viņiem piezvanīja kāda saniknota sieviete, kas bija saņēmusi vienu no vēstulēm.

Vīrs, kas vēlējās palikt anonīms, sacīja: "Es viņai pateicu, ka mēs esam ģimene un šeit dzīvojam jau gadiem ilgi, un mums ar to nekādā gadījumā nav nekāda sakara. Tas ir tik apgrūtinoši."

"Es domāju, ka saprātīgi domājoši cilvēki apzinās, ka mēs neesam sūtījuši šīs vēstules, un mēs par notikušo informējam savus draugus gadījumam, ja viņi saņem kādu vēstuli, taču svarīgi, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzina, ka mēs neesam nosūtījuši šīs vēstules," viņš teica.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!