Foto: AP/Scanpix
57 cilvēki guvuši dažādas traumas, kad Ņujorkas pasažieru prāmis trešdien, rīta sastrēgumstundas laikā, ietriecās Manhetenas piestātnē. Trieciena rezultātā izsists caurums kuģa priekšgalā, vēsta raidsabiedrība BBC.

Divi no cietušajiem ir smagā stāvoklī, bet prāmis pēc sadursmes spēja pietauvoties, ziņo BBC. Ūdens transportā pavisam atradušies 340 pasažieri un pieci apkalpes locekļi. Negadījuma iemesli pagaidām vēl nav zināmi.

 



"Mēs nezinām, kas notika. Kuģis trāpīja kaut kam un mēs lidojām. Visapkārt asiņoja cilvēki," laikrakstam "The New York Daily News" pastāstīja kāds ievainots pasažieris.

Incidents noticis agri no rīta. Prāmis piestātnē ietriecies ar aptuveni 20 kilometru stundā lielu ātrumu. Domājams, ka smagāk cietušie pasažieri trieciena brīdī nokrituši pa kāpnēm un traumējuši galvas, ziņo aģentūra AP.

Līdz ar glābējiem notikuma vietu apmeklēja arī Ņujorkas mērs Maikls Blumbergs, kā arī augsta ranga policijas un ugunsdzēsēju amatpersonas, skaidro BBC.

Daudzi pasažieri pēc sadursmes bija redzami zem segām guļam uz kuģa klāja, kamēr tika gaidīta medicīniskā palīdzība, ziņo BBC. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!