Zirnekļu mīļotājs Raiens Morgans, kurš lepojas to, ka viņa īpašumā ir vairāk nekā 50 tarantulu, saņēma balvu, kas tiek dēvēta par dzīvnieku "Oskaru" un tiek pasniegta "Ķertākajam dzīvnieku īpašniekam", ziņo "Ananova".
Raiena tarantulu vistuvākie konkurenti uz "Discovery Animal Pet" balvu Londonā bija Āfrikas milzu gliemezis vārdā Barts un futbolpapagailis Kaspers.

Raiena zirnekļi brīvi dzīvo viņa ģimenes mājā Porttalbotā, Velsā, arī astoņas collas garais putnēdājs Čārlijs, kuru viņa meita izmanto vietējo zēnu iebiedēšanai.

Nesenā iegriešanās zooveikalā pēc "dzīvnieku barības" beidzās ar to, ka dzīvnieku mīļotāja ģimenes mājā tagad dzīvo vēl arī 2000 circeņu.

Šī balva tiek pasniegta drosmīgākajiem mājdzīvnieku īpašniekiem, un balvas pasniegšanas ceremonijā bija ieradušies īpašnieki kopā ar saviem mīluļiem.

Žūrijā bija TV dzīvnieku eksperti Kriss Pakhams, Maikla Strečana un Marks Evanss.

"Dzīvnieku varoņa" godalgu piešķīra policistam no Oltbijas (Skotijā), kurš tumsā un vētras laikā nokāpa no 80 metru augstas stāvas klints, lai glābtu savu ūdenī iekritušo suni.

"Animal Planet Pet Awards" godalgu pasniegšanas ceremoniju pārraidīs "Discovery's Animal Planet" 23.septembrī, kad tiks paziņots arī galvenās balvas ieguvējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!