Foto: Mango

Pēc strīda par laulībām kāds vīrietis Pakistānā nogalinājis savu tēvoci, tanti un viņu astoņus bērnus, atsaucoties uz Pakistānas policijas paziņojumu pirmdien vēsta ārvalstu mediji.

Guls Ahmeds Saīds tiek turēts aizdomās 10 cilvēku nošaušanā Čarsadas apgabalā Pakistānas ziemeļos, vēsta raidsabiedrība CNN.

Saīds vēlējies precēt tēvoča meitu - savu māsīcu. Strīds izcēlies par zelta daudzumu, kas būtu kā maksa par sievietes roku.

Pēc strīda Saīds iegājis tēvoča mājā un atklājis uguni uz saviem guļošajiem radiniekiem, atsaucoties uz policijas paziņojumu vēsta izdevums "New York Times".

Nogalināto vidū ir Saīda tēvocis, tante, četri brālēni un četras māsīcas, tostarp arī sieviete, kuru viņš grasījās precēt. Upuri sašauti galvā, arī sejā. Vecākais no nogalinātajiem brālēniem un māsīcām bijis 23 gadus vecs, savukārt jaunākais bijis vien 12 gadu vecs.

Policija uzsākusi Saīda meklēšanu, un tiek pieļauta iespēja, ka viņš nav darbojies viens. Viņš tiek turēts aizdomās arī par savu vecāku, brāļa un brāļa sievas noslepkavošanu pērnā gada novembrī.

Vecākus viņš nogalinājis pēc tam, kad tēvs ieteicis nogaidīt ar laulībām, jo ģimenes mājā neesot bijis atsevišķas istabas, kurā izmitināt precēto pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!