Foto: Reuters/Scanpix

Kāds vīrietis Ķīnā nolēcis no tirdzniecības centra balkona un nosities, kad vairs nav spējis izturēt jau piecas stundas ilgo iepirkšanos ar savu draudzeni, vēsta laikraksts "Daily Mail".

38 gadus vecais vīrietis no dzīves traģiski šķīries iepirkšanās centrā Ķīnas austrumu pilsētā Sjudžou.

Pēc piecu stundu ilgas iepirkšanās, kas fiksēta veikala videonovērošanas kamerās, vīrietis uzstājis, ka nu gan ir jādodas mājās, novērojuši aculiecinieki.

Vīrietis teicis, ka viņiem jau tagad ir vairāk maisu, nekā var panest, bet viņa draudzene uzstājusi, ka jāapmeklē vēl viens veikals, kur ir īpašs kurpju piedāvājums.

"Viņš teica, ka viņai jau ir pietiekami daudz kurpju – vairāk nekā viņa spētu novalkāt dzīves laikā un ka ir bezjēdzīgi pirkt vēl vienas," pastāstīja kāds aculiecinieks.

"Viņa sāka kliegt uz viņu, saucot par sīkstuli un apsūdzot Ziemassvētku sabojāšanā, tas bija ļoti nikns strīds," turpina liecinieks.

Kliegšana beigusies ar to, ka vīrietis nometis zemē iepirkuma maisus un pārlēcis pāri balkona malai. Kritienā no septiņu stāvu augstuma kungs sašķaidījis svētku dekorācijas un, nokrītot uz iepirkšanās centra grīdas, izraisījis paniku apmeklētājos.

"Viņa ķermeni aizvāca ļoti ātri," informē tirdzniecības centra pārstāvis. "Viņš patiesībā uzkrita uz viena no tirdzniecības stendiem un tad uz grīdas. Lai gan veikals ir bojāts, viņš neuzkrita nevienam virsū," skaidro runasvīrs.

"Tas ir traģisks incidents, bet šis gada laiks daudziem cilvēkiem var būt stresa pilns," laikraksts citē pārstāvja teikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!