Lai gan arī ASV nav iespējams paņemt līdz viņsaulē naudu vai iecīnīto sporta auto, amerikāņu futbola cienītājiem ir dota iespēja doties kapā zārkos, kas izgatavoti viņu iemīļoto komandu krāsās, ziņo AFP.
Kompānija "Collegiate Memorials", kas darbojas Džordžijas štatā, piedāvā aizgājēju zārkus noformēt universitāšu futbola komandu krāsās, papildinātus ar vienību logo.

Uzņēmīgie biznesmeņi savu produkciju piedāvā īstajā laikā, jo tūlīt sāksies sezona augstskolu līgā, kurā, piemēram, katru Tenesijas universitātes komandas spēli noskatās 70 000 - 110 000 līdzjutēju.

Pamest grēcīgo pasauli savas komandas zārkā gan nav lēts prieks - šķirsti maksā no 2800 līdz 3200 dolāriem (1716.40 - 1961.60Ls). Apbedīšanas piederumu speciālisti padomājuši arī par tiem, kas izvēlas kremāciju, piedāvājot īpaši noformētas pelnu urnas.

Kompānijas dibinātāji norāda, ka nav nekā patīkamāka par augstskolā aizvadīto laiku, tādēļ arī palicējiem pie nelaiķa zārka skumju brīdī uzvēdīs gaišākas domas par dzīves laimīgākajām dienām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!