Foto: DELFI
Vīrietis Vācijā 2,96 promiļu reibumā ar automašīnu ieradās policijas iecirknī, lai atprasītu savu autovadītāja apliecību, kas viņam iepriekš tika atņemta par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, tomēr policisti viņu nekavējoties aizturēja, trešdien paziņoja policija.

47 gadus vecais vīrietis savā automašīnā aizbrauca uz Plauenes pilsētas policijas pārvaldi otrdien pēc trīs dienas ilgajām Ziemassvētku brīvdienām.

"Viņš jautāja, kur ir viņa autovadītāja apliecība, kas viņam pirms dažām dienām bija konfiscēta par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā," informēja pilsētas policijā.

Kad policisti pamanīja, ka vīrietis atkal ir alkohola reibumā, viņam tika veiktas analīzes un noskaidrots, ka viņa asinīs alkohola koncentrācija ir 2,96 promiles, kas gandrīz sešas reizes pārsniedz pieļaujamo 0,5 promiļu alkohola koncentrāciju asinīs, ar kādu drīkst vadīt automašīnu.

"Vainīgajam tagad draud apsūdzības gan par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā, gan automašīnas vadīšanu bez vadītāja apliecības," norādīja Vācijas pilsētas Plauenes policija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!