Mēbeles, ko izgatavo kāds galdnieks no Jorkas, vajadzības gadījumā iespējams pārvērst par zārkiem, informē "Ananova". Ričards Piklss sāka ar to, ka izgatavoja zārku, ko iespējams pārveidot par grāmatplauktu.
Galdnieks apgalvo, ka viņa darinātos zārkus varot uz laiku pārveidot arī par drēbju skapjiem un televizoru galdiņiem, kamēr tie netiek izmantoti savam pamatmērķim. Šāds pārveidojams zārks maksā daudz lētāk nekā tradicionālie zārki - tikai 350 sterliņu mārciņas.

Intervijā laikrakstam "The Sun" Piklss teica: "Mans vietējais krogs vēlas vienu zārku izmantot kā telefona kabīni, un tas ir tikai sākums. Skapis izskatās pēc zārka tikai tad, kad durvis ir aizvērtas. Lietošanas veidi var būt bezgala dažādi - cilvēki šos zārkus var izmantot kā drēbju skapjus, grāmatu plauktus vai pat kā televizora galdiņus un vīna pudeļu turētājus. Un, kad viņu laiks būs pienācis, istabā viņus jau gaidīs sagatavots zārks."

"Daudzi apbedīšanas biroji par zārkiem prasa nesaprātīgas cenas. Manējie ir daudz lētāki, un no tiem ir daudz vairāk labuma," apgalvo galdnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!