Foto: PantherMedia/Scanpix
Policisti Mansfildā pirmdien izsituši automašīnas logu, lai izglābtu uz aizmugurējā sēdekļa guļošu suni no pārkaršanas un nosmakšanas, pēc tam, kad kāds garāmgājējs paziņojis, ka viņam neizdodas to pamodināt. Tiekot dzīvniekam klāt, policisti konstatējuši, ka tas ir mīkstā rotaļlieta, vēstīts britu laikraksta “The Telegraph” tīmekļa vietnē.

Policisti domājuši, ka suns ir dzīvs un ka pastāv risks tā dzīvībai karstuma dēļ, tāpēc nav bijis cita varianta, kā vien iekļūt automašīnā, informēja policijas pārstāvis. Pēc loga izsišanas likuma sargiem nācās konstatēt, ka guļošais spaniels patiesībā ir mīkstā rotaļlieta 4,5 mārciņu (3,8 lati) vērtībā.

80 gadus vecais automašīnas īpašnieks Gordons Viljams pastāstīja, ka, atgriežoties pie auto, ieraudzījis izsistu stiklu un zīmīti: “Izsists jūsu stikls, bažījoties par dzīvnieku uz aizmugurējā sēdekļa.” Viljams par “Little Willy” saukto suni iegādājies brīvdienās. “Viņš laimīgi dzīvoja uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa, bet esmu nolēmis, ka viņam būs drošāk gulēt krēslā manā virtuvē,” pastāstīja cietušais.

Policija ir piekritusi apmaksāt automašīnas stikla nomaiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!