Priekšnieka uzslava, tikšanās ar draugiem un iemīļotas dziesmas klausīšanās britiem sniedz lielāku prieku nekā sekss, par nesen veikto aptauju ziņo "Ananova". Tikai puse no aptaujātajiem seksu uzskata par piemērotu nodarbību garastāvokļa uzlabošanai, raksta žurnāls "Bare", kas veicis šo aptauju.
Savukārt trīs ceturtdaļas respondentu sacīja, ka viņus laimīgus dara tikšanās ar draugiem, bet 73 procenti britu labprāt klausās iemīļoto mūziku.

67 procentiem aptaujāto patīk iedzert kādu glāzīti kopā tuvu draugu, un 55 procenti vislielāko gandarījumu gūst, saņemot uzslavu par labi padarītu darbu.

Turklāt aptauja liecina, ka pensionāriem dzīve visumā ir jautrāka nekā cilvēkiem, kam pāri 20. Vairāk nekā 90 procenti cilvēku, kas vecāki par 65 gadiem, jūtoties ārkārtīgi laimīgi. Salīdzinājumam, tikai 86 procenti britu vecumā no 16 līdz 24 gadiem par sevi var teikt to pašu.

Trīs ceturtdaļas britu atzīst, ka bez nožēlas palaiž garām neredzētas jaunākās filmas, izstādes vai mākslas dzīves notikumus. Divas trešdaļas respondentu jūtas nomākti, ja atstājuši novārtā sporta nodarbības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!