Bijusī publiskā nama īpašniece Amsterdamā atvērusi seksa skolu, kur meitenes, kas vēlas apgūt prostitūtas arodu, varēs mācīties, kā pareizi nodarboties ar sekus, lai pēc iespējas ātrāk un vairāk nopelnītu un tāpēc ātrāk varētu doties pensijā.
Seksa skolas "Hanky Panky" dibinātāja Elena Visa savām audzēknēm piedāvā dažādus ar seksu un savstarpējām attiecībām saistītus kursus. Prostitūtas skolā mācīsies, kā sevi vislabāk pasniegt un kā sniegt vislielāko baudu klientiem.

Pēc Visas teiktā, šajā skolā meitenes iemācīsies, kā nopelnīt vairāk naudas, lai ātrāk varētu pamest šo smago un nepateicīgo darbu. "Sievietēm ir iespējams iemācīt, kā kļūt pievilcīgākām un kā vairāk nopelnīt. Tas ir tas pats, ko darīja Pelrušķīte - princis viņā nemūžam nebūtu iemīlējies, ja viņa būtu palikusi kalpones tērpā," skaidro bijusī publiskā nama vadītāja.

"Pie mums viņām tiek mācīts, ka vīriešiem ir vajadzīgs ne tikai sekss. Ja viņas iemācīsies arī izklaidēt klientu, tad varēs kopā ar viņu pavadīt vairākas stundas, nevis 10 minūtes, kā parasti," norāda Visa.

Tostarp skolas vadītāja atzīst, ka pati prostitūciju nebūt neatbalsta. "Es vispār ticu romantikai. Sievietēm nebūtu jākļūst par prostitūtām. Īstas sievietes ar to nenodarbojas," uzsver seksa skolas dibinātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!