Internetā publicēts jauns satīras žurnāla "Charlie Hebdo" slaktiņa rīkotāju bēgšanas video, ko uzņēmis kāds nejaušs notikuma aculiecinieks.

Tajā redzams, kā abi šāvēji pēc tam, kad jau ir nogalinājuši 11 cilvēkus žurnāla redakcijā, dodas uz savu automašīnu. Pirms iekāpšanas tajā viens no viņiem, skatoties debesīs, vairākkārt izsaucas "Mēs atriebām pravieti Muhamedu".

Pēc tam, lēnā garā automašīnā iekrāmējuši ieročus viņi dodas prom, bet aptuveni simts metrus tālāk bēgļu ceļu nosprosto policijas auto. Noziedznieki izkāpj un uzsāk apšaudi, kas liek policijas auto atkāpties. Šāvēji turpina braukt, šaujot pa policistu auto no savas automašīnas loga.

Video jau vairs nav redzams, ka vēl pēc mirkļa šāvēji nogalina vēl vienu policistu, kurš gadās viņu ceļā, savu upuru skaitu palielinot līdz 12.

Jau ziņots, ka abi noziedznieki - 32 gadus vecais Šerifs Kuaši un viņa 34 gadus vecais brālis Saids - policijas operācijā nogalināti pēc divu dienu ilgas meklēšanas un ķīlnieku krīzes Parīzes piepilsētas tipogrāfijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!