Triju sieviešu mēģinājums finansu problēmas risināt ar piedāvājumu puskailām mazgāt automašīnas ASV Aidaiho štata pilsētas padomi pamudināja izskatīt likumu par nepiedienīgu atkailināšanos, kuru sākotnējā versijā pirms trim gadiem tiesa atzina par spēkā neesošu.
Steidzamības kārtā Sietlas pilsētas padome vēlas pieņemt noteikumus, kas paredzētu sievietēm obligāti nēsāt bikini. Izmaiņas noteikumos paredz nosacījumu pilnībā apklāt krūtis, kas ir daudz vairāk nekā 1999. gadā pieņemtajos noteikumos, kurus tiesa atzina par pretkonstitucionāliem.

Kamēr rīkojums nav spēkā, pēc štata likumiem krūšu atkailināšana nav uzskatāma par nepiedienīgu. Pilsētas prokurors Rendijs Raifs piedāvājumu izmantot puskailu automazgātāju pakalpojumu neuzskata par sabiedriskās kārtības traucēšanu

Kritiķi pilsētas padomes centienus nodēvēja par neadekvātiem. Tomēr amatpersonas gatavojas nosūtīt vēstuli automazgāšanā izmantotā īpašuma īpašniekiem, norādot, ka šāds bizness nav atļauts.

Lēmumu puskailām mazgāt automašīnas sievietes pieņēma pēc tam, kad bija zaudējušas darbu, un ceļojumā salūzušas mašīnas dēļ nespēja atgriezties no Sietlas Maskavā (Vašingtonas štatā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!